Consulten

Privé-sessie
Tijdens een prive sessie zal ik mij richten op uw energie om te kijken wat er speelt in uw leven zoals zaken waar u nu nog mee loopt of bijvoorbeeld zaken die uit het verleden komen en nog steeds invloed hebben op werk, relatie of ten aanzien van uw gezondheid bijvoorbeeld. Ik kan ook contact maken met een dierbare overledene van u.

Huiskamerreading

U kunt bij uw thuis een spirituele avond laten verzorgen. Het is mogelijk dat u uw familie, kennissen of vrienden bij u thuis uitnodigt en dat ik deze avond verzorg door middel van het geven van een korte reading per persoon. U maakt hiermee kennis met de spirituele wereld. Voorkeur is maximaal 6 personen. Gastvrouw is gratis.

Beurzen

U kunt mij ook bezoeken op een paranormale beurs. Op deze beurzen ontmoet u mediums en komt u van alles tegen van tarotkaarten tot healers. Hier kunt u uw eigen spirituele kant ontdekken. Zit u zelf met vragen waarvan u denkt er het antwoord te kunnen vinden of bent u gewoon op zoek naar mooie boeddha’s, rustgevende muziek en gezondheidsproducten kom dan vooral eens langs op de beurs.

Kijk in mijn agenda of deze bij u in de buurt gehouden wordt.

Chat openen
Stuur mij een berichtje
Goedendag!
Heeft u een vraag of wilt u graag een reading boeken? Stuur me dan een app of een bericht via het contactformulier op de website. Dan spreken we elkaar snel!